fbpx

Boot financieren

Je hebt je droomboot gevonden maar eigenlijk op dit moment niet genoeg geld om de boot te koop. Je kunt bij ons je boot ook financieren. Wij werken samen met Royaal lease voor de financiering van uw boot. Onderstaand kunt u geheel vrijblijvend uitrekenen wat uw maandbedrag gaat zijn over het deel wat u wilt financieren.

FAQ - Vaak gestelde vragen

Je vraagt bij Royaal Lease een offerte aan op basis van jouw wensen. U ontvangt een offerte van Royaal Lease met alle kosten erop vermeld. Na goedkeuring betaal je het deel wat je zelf wilt betalen aan de E-VC en het andere deel wordt betaald door de financier. Nu krijg je de boot geleverd. De overeenkomst voor de financiering loopt via de financier en heeft E-VC niets meer mee te maken daar bent u zelf verantwoordelijk voor.

De boot kost in initiële aanschaf niet meer. Het geld lenen kost wel geld. Hoeveel zal in de offerte die je ontvangt van Royaal lease duidelijk worden, dat hangt af van de rente op dat moment, financiële situatie en geleende bedrag.

Ja je kunt ook zakelijk leasen. Klik rechtsbovenaan in de calculator op zakelijk aanvragen voor een zakelijke offerte op maat.

Op het moment dat u de financiering niet meer kunt betalen zult u afspraken moeten maken met de financieringspartij. De boot verkopen en de opbrengst gebruiken om de financiering te betalen kan een optie zijn. Ook dan helpen wij u als E-VC natuurlijk graag om dat op te lossen.

Let op geld lenen kost geld