fbpx

Nieuwe elektrische sloepen

Wij zijn officieel dealer van ZuidWesterSloep. In Nederland ontworpen en gebouwde aluminium sloepen. Wij kunnen alle modellen van ZuidWester aan gaan bieden van de 5,25mtr tot de 7,30mtr. De aandrijving zal met name elektrisch worden aangeboden. Op speciaal verzoek is een gewone buitenboordmotor ook mogelijk. 
Het varen met een boot moet plezier zijn en niet meer onderhoud dan kunnen varen en dat is wat kan met een aluminium zelflozende sloep. De ZuidWesterSloepen zijn stuk voor duurzaam, doordacht ontworpen, robuust, probleemloos in gebruik en onderhoudsarm. Voordeel van aluminium is dat het niet geschilderd hoeft te worden. Het onderwaterschip hoeft niet voorzien te worden van anti fouling wat verontreiniging in het water scheelt en minder werk voor het onderhoud. Door het doordachte ontwerp zijn de productie kosten zo laag mogelijk gehouden. Het onderwaterschip ontworpen met elektrisch varen in gedachte waardoor deze makkelijk door het water glijdt. Hoe makkelijk hij glijdt hoe minder vermogen er nodig is om deze voort te stuwen. Wat weer betekend dat er ook een minder groot accupakket nodig is. 

Wist u dat een aluminium boot zomer en winter in het water kan blijven liggen? 

De eerste demo sloep die wij aan kunnen bieden is de ZWS525. Een elektrisch aangedreven aluminium sloep die weinig vermogen nodig heeft om al met een snelheid van 8 km/hr vooruit te komen. Uit te rusten naar uw wensen. Neem snel een kijkje op de ZWS525 pagina.

Elektrische sloep ZWS525
Op de hoogte blijven van nieuw aanbod E-VC elektrisch varen centrum