fbpx

Nieuwe elektrische sloepen

ZuidWesterSloep

Wij zijn officieel dealer van ZuidWesterSloep. In Nederland ontworpen en gebouwde aluminium sloepen. Wij kunnen alle modellen van ZuidWester aan gaan bieden van de 5,25mtr tot de 7,30mtr. De aandrijving zal met name elektrisch worden aangeboden. Op speciaal verzoek is een gewone buitenboordmotor ook mogelijk. 

Het varen met een boot moet plezier zijn en niet meer onderhoud dan kunnen varen en dat is wat kan met een aluminium zelflozende sloep. 
De ZuidWesterSloepen zijn stuk voor duurzaam, doordacht ontworpen, robuust, probleemloos in gebruik en onderhoudsarm. Voordeel van aluminium is dat het niet geschilderd hoeft te worden. Het onderwaterschip hoeft niet voorzien te worden van anti fouling wat verontreiniging in het water scheelt en minder werk voor het onderhoud.

Door het doordachte ontwerp zijn de productie kosten zo laag mogelijk gehouden. Het onderwaterschip ontworpen met elektrisch varen in gedachte waardoor deze makkelijk door het water glijdt. Hoe makkelijk hij glijdt hoe minder vermogen er nodig is om deze voort te stuwen. Wat weer betekend dat er ook een minder groot accupakket nodig is. 

Wist u dat een aluminium boot zomer en winter in het water kan blijven liggen? 

Eagle boats
Aluminium sloepen en tenders

De eagle boten zijn ontworpen om elektrisch te varen. Worden allen aangedreven door combi outboard motoren. 

De Eagle boten worden geleverd in verschillende modellen en lengtes:

De Electric serie 550 & 700 strakke aluminium sloepen voorzien van alle benodigde extra’s en erg gewild voor de verhuur. 

Classic 500, 700 en 995 Deze sloepen hebben een klassieke lijn en een overnaadse romp. Door de slanke stuurconsole heeft de kuip een volledige rondzit met ruime zitplaatsen.

Tender 680 en 780 deze eigentijdse tender heeft strakke lijnen en is standaard voorzien van alle nuttige opties zoals navigatieverlichting, rubberen stootrand, kussen set, opbergruimte, koellade, vlaggenstok en rvs buis railing.

Eagle boats electric 550

De eerste sloep die wij aan kunnen bieden is de ZWS525. Een elektrisch aangedreven aluminium sloep die weinig vermogen nodig heeft om al met een snelheid van 8 km/hr vooruit te komen. Uit te rusten naar uw wensen. Neem snel een kijkje op de ZWS525 pagina.

Maar wij kunnen natuurlijk alle modellen van ZuidWesterSloep leveren en naar wens uitrusten.