fbpx

Over E-VC

Uit de samenwerking van  Bodil van Roeden (eTrademarket.com en EBBM) en André Kuijt (AK Maritime Service) ontstond het E-VC Elektrisch Varen Centrum in Heeg: een plek waar je je tweedehandsboot kunt kopen en verkopen. Je vindt er ook nieuwe elektrisch aangedreven boten in het assortiment en in de toekomst kan je er óók terecht voor visboten.

E-VC beschikt over brede kennis over elektrisch varen. Het centrum ontwikkelde een eigen E-VC keurmerk, dat je kunt beschouwen als een ‘water-APK’ met garantie. Het centrum geeft het keurmerk af na een inspectie van boot, motor of accupakket. Hiermee ben je als potentiële klant verzekerd van jarenlang plezier op het water. 

Elektrisch varen wordt steeds populairder in Nederland. Hierdoor groeit ook de vraag naar gebruikte boten met elektrische aandrijving. Wat er tot nu toe nog ontbrak was een centraal punt, met alle kennis in huis over het elektrisch varen en een divers aanbod in elektrisch aangedreven vaartuigen. E-VC gaat hierin voorzien. Klanten krijgen de kans om te voelen, te ruiken en proef te varen. Dat kan op verschillende soorten vaarwater: van het ‘grotere’ water van het Heegermeer tot de kleine slootjes en vaartjes rondom Heeg.

Met hun expertisecentrum en hun keurmerk hopen Bodil en Andre het zoeken en het kiezen te vergemakkelijken, voor mensen met interesse in elektrisch varen. Meer informatie geeft hun website www.e-vc.nl en ook het boten aanbod is daar terug te vinden.

E-VC Elektrisch Varen Centrum